دنیای امروز با شیوع ویروس کرونا درگیر سختیهای بسیاری است و تمامی مردم در کشورهای مختلف با این دشواریها سر و کار دارند. در کنار تاثیرات منفی کرونا بر روی سلامت جسمی انسانها بسیاری از مردم از لحاظ روحی نیز آسیب دیدهاند. شرایط فعلی همانند ضربهای سهمگین به مردم آسیب زده و اشخاص از قشرهای مختلف سعی دارند هر طور که امکان دارد این دوران را سپری کنند.
یکی از اقشاری که تحت فشار بسیار شدید تاثیرات منفی کرونا قرار دارد جامعه بنیانگذاران مشاغل جدید و کارآفرینان است. این دسته از افراد که در ابتدای راه خود برای خلق مشاغل جدید بودهاند با شیوع ویروس کرونا آسیبهای جدی و سختی را متحمل شدند و در این دوران فشار بسیاری را حس میکنند. فشارهای روحی مانند استرس نه تنها میتواند ذهن، روح و سلامت جسمی کارآفرینان و هر انسان دیگری را تخریب کند بلکه میتواند به مشاغل ایجاد شده نیز آسیب برساند.
یک محیط شغلی پر استرس و ناسالم میتواند اعضا و کارکنان یک شرکت نوپا را تحت تأثیر منفی قرار دهد و باعث کاهش تمایل به ادامه کار و در برخی مواقع درگیری شود. محیطهای ناسالم برای کارآفرینان و بنیانگذاران استارتآپهای جدید باعث میشود این اشخاص دچار افسردگی، اضطراب، فرسودگی شغلی و از دست دادن قدرت تصمیمگیری شوند. از آن جایی که سلامت روح و روان امری بسیار مهم است و قدرت کارآفرینان نه تنها برای آنها بلکه برای جامعه و کشور اهمیت دارد؛ در این گزارش به نکاتی اشاره شده که بنیانگذاران استارتآپها میتوانند با توجه به آنها احساسات و حال روحی خود را مدیریت کنند.
این مطلب در تاریخ: یک شنبه 9 آذر 1399 ساعت: 11:24 منتشر شده است